Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables / Nejlevnější knihy
Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables

Kód: 36979813

Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables

Autor Thierry Boulicot

910


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables

Nákupem získáte 91 bodů

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v němčině Ratgeber Essen & Trinken Themenkochbücher

910



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: