Quality of retort processed Chettinad chicken / Nejlevnější knihy
Quality of retort processed Chettinad chicken

Kód: 07062402

Quality of retort processed Chettinad chicken

Autor S. Rajan, Vivek Kulkarni, V. Chandirasekaran

This book is a result of a research carried out by Dr.S.Rajan in 2009. The purpose of the research work was to explore the possibility of developing a consumer acceptable meat product using tough meat from culled poultry birds.Che ... celý popis

1243


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 3-5 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Quality of retort processed Chettinad chicken

Nákupem získáte 124 bodů

Anotace knihy

This book is a result of a research carried out by Dr.S.Rajan in 2009. The purpose of the research work was to explore the possibility of developing a consumer acceptable meat product using tough meat from culled poultry birds.Chettinad chicken is a famous traditional meat products of Tamil nadu, India.This book contains many references on spent animals and birds, retort processing and its quality aspect.This book will be useful to researchers and entrepreneurs.

Parametry knihy

1243

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: