Quality Analysis and Packaging of Seafood Products / Nejlevnější knihy
Quality Analysis and Packaging of Seafood Products

Kód: 45308758

Quality Analysis and Packaging of Seafood Products

Autor Ashutosh Kumar Shukla, Ravishankar C N

Quality Analysis and Packaging of Seafood Products provides information on basics of packaging and novel packaging technologies and their potential application for fishery products. Dealing specifically with the seafood packaging ... celý popis

4675


Očekávaná novinka
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Quality Analysis and Packaging of Seafood Products

Nákupem získáte 468 bodů

Anotace knihy

Quality Analysis and Packaging of Seafood Products provides information on basics of packaging and novel packaging technologies and their potential application for fishery products. Dealing specifically with the seafood packaging and quality aspects, the book is a complete resource for ensuring better quality of fish preservation. Divided in 3 parts, the title deals with seafood nutrition and quality, packaging options, including new technologies and smart and edible, biodegradable packages. Besides covering the quality aspects, such as biochemical quality and hazards associated with processing and packaging of fishery products. The book also includes standard guidelines and regulations on use of packaging materials for fishery products, besides covering sustainability aspects which is crucial for the future o the fishery industry. Edited by global experts in the area of seafood processing and packaging, this book is the ultimate guide on conventional and advanced packaging technologies and their potential applications in fish preservation. It is indicated to all researchers and specialists in seafood processing and technology, as well as packaging materials, besides food companies and fishery industries. Covers the packaging of fishery products and their effect on the quality of aquatic productsExplores the use of smart, edible, and biodegradable seafood packagingBrings technical and scientific background of both conventional and advanced fish packaging technologiesIncludes sustainability and legislative aspects of different packaging technologies which are useful for the seafood industry

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Mechanical engineering & materials Mechanical engineering

4675



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 299 Kč.

Nacházíte se: