Protein Structure-Function Relationships in Foods / Nejlevnější knihy
Protein Structure-Function Relationships in Foods

Kód: 01391918

Protein Structure-Function Relationships in Foods

Autor Rickey Y. Yada, R.L. Jackman

Food proteins constitute a diverse and complex collection of biological macromolecules. Although contributing to the nutritional quality of the foods we consume, proteins also act as integral components by virtue of their diverse ... celý popis

3362


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Protein Structure-Function Relationships in Foods

Nákupem získáte 336 bodů

Anotace knihy

Food proteins constitute a diverse and complex collection of biological macromolecules. Although contributing to the nutritional quality of the foods we consume, proteins also act as integral components by virtue of their diverse functional properties. The expression of these functional properties during the preparation, processing and state of foods is largely dictated by changes to the structure of structure-related properties of the proteins involved.

Parametry knihy

3362



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: