Processing of Coffee Bean - An Overview / Nejlevnější knihy
Processing of Coffee Bean - An Overview

Kód: 39214823

Processing of Coffee Bean - An Overview

Autor G. Amuthaselvi, P. Rajkumar

Coffee is one of the most popular beverages in the world. One of the principle post-harvest technological processes is drying, giving rise to the formation of the characteristic colour, flavour and taste of coffee brew. The mode o ... celý popis

1161


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Processing of Coffee Bean - An Overview

Nákupem získáte 116 bodů

Anotace knihy

Coffee is one of the most popular beverages in the world. One of the principle post-harvest technological processes is drying, giving rise to the formation of the characteristic colour, flavour and taste of coffee brew. The mode of coffee processing strongly influences the quality of green coffee and thereby establishes the characteristic differences in the flavor of wet and dry processed coffees. These variations are due to differences in the metabolic processes occurring within the vital coffee seeds during the course of processing.

Parametry knihy

1161

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: