Preelaboración y conservación de alimentos / Nejlevnější knihy
Preelaboración y conservación de alimentos

Kód: 13047126

Preelaboración y conservación de alimentos

Autor Alfredo Gil Martínez

La creciente demanda actual de profesionales para trabajar en el campo de la Hostelería confiere a este ciclo formativo una granimportancia. El principal objetivo del libro es dar una formaciónbásica pero a la vez muy documentada ... celý popis

615

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Preelaboración y conservación de alimentos

Nákupem získáte 62 bodů

Anotace knihy

La creciente demanda actual de profesionales para trabajar en el campo de la Hostelería confiere a este ciclo formativo una granimportancia. El principal objetivo del libro es dar una formaciónbásica pero a la vez muy documentada para que cualquier futurococinero o cocinera desarrolle una labor cuidadosa y profesional en el ámbito de una cocina. Se realiza una descripción pormenorizada de las principales materias primas, así como de sus técnicas depreelaboración como base de los platos que se elaborarán conposterioridad.

Parametry knihy

615

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: