Plasmid Segregational Instability in Recombinant E.coli Fermentations / Nejlevnější knihy
Plasmid Segregational Instability in Recombinant E.coli Fermentations

Kód: 02944743

Plasmid Segregational Instability in Recombinant E.coli Fermentations

Autor G. V. S. Rama Krishna

Segregational instability of plasmids in genetically altered Escherichia coli bacteria is not suitable for successful production of recombinant products. In this study, Escherichia coli C600 galK containing the plasmid pBR Eco gap ... celý popis

954


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Plasmid Segregational Instability in Recombinant E.coli Fermentations

Nákupem získáte 95 bodů

Anotace knihy

Segregational instability of plasmids in genetically altered Escherichia coli bacteria is not suitable for successful production of recombinant products. In this study, Escherichia coli C600 galK containing the plasmid pBR Eco gap, which codes for glyceraldehyde-3-phosphate dehydrogenase (GAPDH), was studied under industrial conditions for GAPDH production. Detailed mathematical models were developed for batch and continuous fermentations by introducing non-ideality through imperfect mixing, variable plasmid loss probability, and simulated for both fermenters by regulating mixing intensities (as a function of dilution rates). Effect of finite macromixing and a variable plasmid loss probability on plasmid stability, substrate utilization and product formation were explored by inserting generalized plasmid replication kinetics into an experimentally validated macromixing model.

Parametry knihy

954

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 299 Kč.

Nacházíte se: