Physico-chemical Quality of Rabri / Nejlevnější knihy
Physico-chemical Quality of Rabri

Kód: 16013688

Physico-chemical Quality of Rabri

Autor Anoop Singh Chauhan, M. P. S. Yadav

The book entitled "Physico-chemical Properties of Rabri" related to traditional dairy product of south east Asia. The dairy industry in recent years has successfully adopted the manufacture of several traditional indigenous dairy ... celý popis

1189


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 9-11 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Physico-chemical Quality of Rabri

Nákupem získáte 119 bodů

Anotace knihy

The book entitled "Physico-chemical Properties of Rabri" related to traditional dairy product of south east Asia. The dairy industry in recent years has successfully adopted the manufacture of several traditional indigenous dairy products on a commercial scale. The manufacture of Rabri is still confined to milk confectioners (Halwaies) in each locality since no standard method is employed in the manufacture of rabri by the Halwaies, great variation in its quality and on a small scale by notice. Though, this book provides the common quality standards for Rabri. This experiment was carrying at Dairy farm, Deptt. of A.H. & Dairying C.S. Azad University of Agriculture and Technology, Kanpur. In writing certain chapters in this book, this information available for future use.

Parametry knihy

1189

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: