Occurrence of Five Mycotoxins in Cereal and Cereal Products / Nejlevnější knihy
Occurrence of Five Mycotoxins in Cereal and Cereal Products

Kód: 13636636

Occurrence of Five Mycotoxins in Cereal and Cereal Products

Autor Reza Kazemi Darsanaki, Ahmad Tajemiri, Saeid Rahbar

Mycotoxins are secondary metabolites of molds that have adverse effects on humans, animals, and crops that result in illnesses and economic losses. The worldwide contamination of foods and feeds with mycotoxins is a significant pr ... celý popis

953


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Occurrence of Five Mycotoxins in Cereal and Cereal Products

Nákupem získáte 95 bodů

Anotace knihy

Mycotoxins are secondary metabolites of molds that have adverse effects on humans, animals, and crops that result in illnesses and economic losses. The worldwide contamination of foods and feeds with mycotoxins is a significant problem. Zearalenone, Ochratoxin A, Deoxynivalenol, T-2 toxin and Aflatoxin B1 are the mycotoxins of greatest agroeconomic importance. Cereals represent one of the most important dietary items around the world and are very susceptible to fungal attacks while in the field and during storage. In this book, occurrence of five mycotoxins in cereal and cereal products will be reviewed and discussed.

Parametry knihy

953

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: