Obtencao e caracterizacao de blendas pectina/ acido tartarico na saude / Nejlevnější knihy
Obtencao e caracterizacao de blendas pectina/ acido tartarico na saude

Kód: 03212089

Obtencao e caracterizacao de blendas pectina/ acido tartarico na saude

Autor Arimateia Dantas Lopes Jose

O objetivo da pesquisa foi obter e caracterizar blendas de pectina e ácido tartárico com sorbitol ou manitol com potencial aplicabilidade na área de Saúde, especificamente Medicina, Odontologia e Enfermagem, que atualmente, utiliz ... celý popis

934


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Obtencao e caracterizacao de blendas pectina/ acido tartarico na saude

Nákupem získáte 93 bodů

Anotace knihy

O objetivo da pesquisa foi obter e caracterizar blendas de pectina e ácido tartárico com sorbitol ou manitol com potencial aplicabilidade na área de Saúde, especificamente Medicina, Odontologia e Enfermagem, que atualmente, utilizam biomateriais nas diversas especialidades, tais como zircônia, materiais restauradores,curativos,osso, adesivos dentinários, polímeros biodegradáveis, implantes osseointegrados e outros.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Chemistry Organic chemistry

934

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: