Nutritive Value of Foods / Nejlevnější knihy
Nutritive Value of Foods

Kód: 12818485

Nutritive Value of Foods

Autor United States Department of Agriculture, Susan E. Gebhardt, Robin G. Thomas

This publication gives in tabular form the nutritive values for household measures of commonly used foods. It was first published in 1960; the last revision was published in 1991. In this revision, values for total dietary fiber h ... celý popis

569


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Nutritive Value of Foods

Nákupem získáte 57 bodů

Anotace knihy

This publication gives in tabular form the nutritive values for household measures of commonly used foods. It was first published in 1960; the last revision was published in 1991. In this revision, values for total dietary fiber have been added and phospho

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Health & personal development Family & health

569

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: