Nutritional and Toxicological Consequences of Food Processing / Nejlevnější knihy
Nutritional and Toxicological Consequences of Food Processing

Kód: 01377732

Nutritional and Toxicological Consequences of Food Processing

Autor Mendel Friedman

Proceedings of an American Institute of Nutrition and Federation of American Society for Experimental Biology Symposium, held in Washington, DC, April 1--5, 1990

6578


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Nutritional and Toxicological Consequences of Food Processing

Nákupem získáte 658 bodů

Anotace knihy

Proceedings of an American Institute of Nutrition and Federation of American Society for Experimental Biology Symposium, held in Washington, DC, April 1--5, 1990

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

6578

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: