Nutritional and Health Aspects of Food in Western Africa / Nejlevnější knihy
Nutritional and Health Aspects of Food in Western Africa

Kód: 44709807

Nutritional and Health Aspects of Food in Western Africa

Autor Ogugua Charles Aworh, Patricia Gyaa Owusu-Darko

Nutritional and Health Aspects of Native West African Foods, is part of an ongoing series that continues to build out Elsevier’s Nutritional and Health Aspects of Traditional and Ethnic Foods series. Written by a gender diverse te ... celý popis

4257


Očekávaná novinka
Vydání 01. 07. 2024

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Nutritional and Health Aspects of Food in Western Africa

Nákupem získáte 426 bodů

Anotace knihy

Nutritional and Health Aspects of Native West African Foods, is part of an ongoing series that continues to build out Elsevier’s Nutritional and Health Aspects of Traditional and Ethnic Foods series. Written by a gender diverse team of experts, this book explores native and wild West African foods from Cameroon, Ghana and Nigeria, where 60% of West Arica's population hail, as important ingredients to help promote health benefits worldwide. Through valorization trials, the book analyzes nutritional components, and the processing and safety of native plants and botanicals and shows how indigenous foods such as grains, fruits, tubers, fungi and cheese make a global impact on diet-related health claims and disease. From handling and processing methods to regulatory issues and sustainable farming, “Nutritional and Health Aspects of Native West African Foods," presents a framework to discover the influence of historical eating habits on today’s diets. Promotes global availability and insight into native West African foods available in Cameroon, Ghana and NigeriaReviews the safety, processing and health benefits of these foodsExplores both scientific and anecdotal diet-related health claimsAnalyzes nutritional components of native plants through valorization trials for global marketPresents framework to determine if these foods meet local and international regulatory requirements and presents strategies to remedy non-compliance

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4257



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: