Numerical Modeling of Natural Convection and Conduction Heat Transfer in Canned Foods With Application to On-line Process Control / Nejlevnější knihy
Numerical Modeling of Natural Convection and Conduction Heat Transfer in Canned Foods With Application to On-line Process Control

Kód: 22568883

Numerical Modeling of Natural Convection and Conduction Heat Transfer in Canned Foods With Application to On-line Process Control

Autor ASHIM DATTA

Abstract: food engineering, mathematical modeling, Computational Fluid Dynamics, Computer-aided engineering Dissertation Discovery Company and University of Florida are dedicated to making scholarly works more discoverable and acc ... celý popis

1869


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Numerical Modeling of Natural Convection and Conduction Heat Transfer in Canned Foods With Application to On-line Process Control

Nákupem získáte 187 bodů

Anotace knihy

Abstract: food engineering, mathematical modeling, Computational Fluid Dynamics, Computer-aided engineering Dissertation Discovery Company and University of Florida are dedicated to making scholarly works more discoverable and accessible throughout

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming

1869

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 299 Kč.

Nacházíte se: