Novel Thermal and Non-Thermal Technologies for Fluid Foods / Nejlevnější knihy
Novel Thermal and Non-Thermal Technologies for Fluid Foods

Kód: 12496507

Novel Thermal and Non-Thermal Technologies for Fluid Foods

Autor Pj Cullen, Brijesh K. Tiwari, Vasilis Valdramidis

Food processing is the step of the food chain that principally affects a food's physical or biochemical properties, along with determining the safety and shelf life of the product. This book provides a comprehensive overview of in ... celý popis

5593


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Novel Thermal and Non-Thermal Technologies for Fluid Foods

Nákupem získáte 559 bodů

Anotace knihy

Food processing is the step of the food chain that principally affects a food's physical or biochemical properties, along with determining the safety and shelf life of the product. This book provides a comprehensive overview of innovations in non-therma

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Mechanical engineering & materials Mechanical engineering

5593

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: