Nanoscience in Food and Agriculture 2 / Nejlevnější knihy
Nanoscience in Food and Agriculture 2

Kód: 02991764

Nanoscience in Food and Agriculture 2

Autor Shivendu Ranjan, Nandita Dasgupta, Eric Lichtfouse

This book is the second volume on this topic within the series. With unique properties, nanomaterials are rapidly finding novel applications in many fields such as food, medicine, agriculture and pollution. Such applications inclu ... celý popis

5060


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Nanoscience in Food and Agriculture 2

Nákupem získáte 506 bodů

Anotace knihy

This book is the second volume on this topic within the series. With unique properties, nanomaterials are rapidly finding novel applications in many fields such as food, medicine, agriculture and pollution. Such applications include to treat cancer, nanosensors to detect food contamination, nanomaterials for food packaging, nanoencapsulation to preserve nutraceuticals, and nanofertilisers for advanced agriculture. After an introductory chapter on property rights of nanomaterials, readers will discover the applications of nanotechnology in food, health, environment, ecotoxicology and agriculture.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Microbiology (non-medical)

5060

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: