Mycorrhiza & Phosphorus nutrition of crops / Nejlevnější knihy
Mycorrhiza & Phosphorus nutrition of crops

Kód: 10959761

Mycorrhiza & Phosphorus nutrition of crops

Autor Sumit Rai, Avinash Kumar Rai, Maneesh Kumar

Phosphorus is the second most important plant nutrient after nitrogen that is critical for plant growth, it contributes up to about 0.2% dry mass. It can become deficient in different agro ecological conditions. In soil, it may be ... celý popis

1007


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Mycorrhiza & Phosphorus nutrition of crops

Nákupem získáte 101 bodů

Anotace knihy

Phosphorus is the second most important plant nutrient after nitrogen that is critical for plant growth, it contributes up to about 0.2% dry mass. It can become deficient in different agro ecological conditions. In soil, it may be present in relatively large amounts, but it is one of the most difficult nutrients for plants to acquire. Much of it is poorly available because of the very low solubility of phosphates of iron, aluminium, and calcium, leading to soil solution concentrations of 10 miM or less and very low mobility. Plants have evolved a range of strategies that increase either soil solution phosphorus uptake capacity or availability in soil. The most exceedingly common of these strategies worldwide is inoculation of plant roots by arbuscular mycorrhizal fungi. Inoculation can promote plant growth by enhancing phosphate uptake from soil, particularly when the supply of phosphorus limits growth.

Parametry knihy

1007

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: