Edible Structures / Nejlevnější knihy
Edible Structures

Kód: 01215928

Edible Structures

Autor Jose Miguel Aguilera

Understanding the science behind cooking has become all the rage. In an entertaining and educational way, this book describes the science that transforms the structures of delicious food. The author reveals some of the intimate se ... celý popis

1550


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Edible Structures

Nákupem získáte 155 bodů

Anotace knihy

Understanding the science behind cooking has become all the rage. In an entertaining and educational way, this book describes the science that transforms the structures of delicious food. The author reveals some of the intimate secrets of cooking, and explains how food molecules affect our health and wellbeing. The text also delves into the mysteries of modern cuisine. Through clear and objective essays, it answers many questions about food, raw materials, manufacturing processes, and the benefits and risks involved in the daily consumption of what we eat. It makes a fun and informative read for professional chefs, culinary students, and anyone interested in the science behind food.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

1550

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: