Minimally Invasive Aesthetic Surgery Techniques / Nejlevnější knihy
Minimally Invasive Aesthetic Surgery Techniques

Kód: 44487127

Minimally Invasive Aesthetic Surgery Techniques

Autor Won Lee

In this book, authors will describe various techniques about botulinum toxin injection, filler injection and thread lifting based on latest evidences of minimally invasive plastic surgery techniques. For example, doppler ultrasoun ... celý popis

3527


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Minimally Invasive Aesthetic Surgery Techniques

Nákupem získáte 353 bodů

Anotace knihy

In this book, authors will describe various techniques about botulinum toxin injection, filler injection and thread lifting based on latest evidences of minimally invasive plastic surgery techniques. For example, doppler ultrasound guided filler injection technique, short scar minimally invasive thread lifting techniques, and neck lifting techniques. Also described the basic knowledge for minimally invasive aesthetic techniques such as hyaluronic acid filler properties and rheology, threads components and classifications, and botulinum toxin classifications. Simple and easy techniques are described for beginners and also showed step by step injecting photographs. Also described basic anatomy for botulinum toxin, filler injection and thread lifting. Various detail illustrations and clinical photographs will be presented to help readers easier understanding and performing procedures. 

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Surgery Plastic & reconstructive surgery

3527

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: