Mikrobioty / Nejlevnější knihy
Mikrobioty

Kód: 15470180

Mikrobioty

Autor Igor' Petrovich Kol'cov, Anna Stepanovna Solov'eva

Uchebnoe posobie soderzhit informaciju po geneticheskoj klassifikacii i biologicheskim osobennostyam, nekotoryh klinicheski znachimyh mikroorganizmov (mikrobioty) s pozicii ih filogeneticheskogo razvitiya. Takzhe, posobie vkljucha ... celý popis

1875


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Mikrobioty

Nákupem získáte 188 bodů

Anotace knihy

Uchebnoe posobie soderzhit informaciju po geneticheskoj klassifikacii i biologicheskim osobennostyam, nekotoryh klinicheski znachimyh mikroorganizmov (mikrobioty) s pozicii ih filogeneticheskogo razvitiya. Takzhe, posobie vkljuchaet shemy identifikacii razlichnyh vidov mikroorganizmov, osobennosti me-hanizmov ih antibiotikorezistentnosti s jelementami jetiopatogene-ticheskogo razvitiya i vyhodom na jeffektivnuju antibiotikoterapiju infekcionnogo processa. Prednaznacheno dlya studentov, obuchajushhihsya v medicinskih universitetah po special'nosti "Medicinskaya biohimiya", ordinatorov, aspirantov, molodyh vrachej razlichnyh special'nostej (v t.ch. hirurgov, infekcionistov, sanitarnyh vra-chej), a takzhe dlya vrachej - bakteriologov so stazhem raboty v bakteriologii do 5 let. Informaciya uchebnogo posobiya takzhe mozhet zainteresovat' specialistov pishhevoj i sel'skohozyajstvennoj pro-myshlennosti.

Parametry knihy

1875

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: