Microbiología alimentaria : metodología analítica para alimentos y bebidas / Nejlevnější knihy
Microbiología alimentaria : metodología analítica para alimentos y bebidas

Kód: 13117604

Microbiología alimentaria : metodología analítica para alimentos y bebidas

Autor MªROSARIO PASCUAL ANDERSON, V CALDERON

INDICE: Agradecimiento. Introducción. Muestreo. Preparación de las muestras para su análisis. Recuento de microorganismos aerobios mesófilos (31+- 1oC) revivificables. Investigación y recuento de Enterobacteriaceae lactosa-positiv ... celý popis

1242


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 6-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Microbiología alimentaria : metodología analítica para alimentos y bebidas

Nákupem získáte 124 bodů

Anotace knihy

INDICE: Agradecimiento. Introducción. Muestreo. Preparación de las muestras para su análisis. Recuento de microorganismos aerobios mesófilos (31+- 1oC) revivificables. Investigación y recuento de Enterobacteriaceae lactosa-positivas (coliformes). Investig

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve španělštině Ciencias, tecnologia y medicina

1242

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: