Microbial Vitamins and Carotenoids in Food Biotechnology / Nejlevnější knihy
Microbial Vitamins and Carotenoids in Food Biotechnology

Kód: 43563483

Microbial Vitamins and Carotenoids in Food Biotechnology

Autor Syed Amir Ashraf, Mohammed Kuddus

In recent years, there has been a global surge in the production and application of vitamins and pigments in food and pharmaceuticals industries, leading to draw the attention of scientific communities to develop novel strategies ... celý popis

5406

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Microbial Vitamins and Carotenoids in Food Biotechnology

Nákupem získáte 541 bodů

Anotace knihy

In recent years, there has been a global surge in the production and application of vitamins and pigments in food and pharmaceuticals industries, leading to draw the attention of scientific communities to develop novel strategies to cope with world demand. Microbial vitamins and carotenoids in food biotechnology: Novel source and potential applications allow the audience to understand the current status of the biotechnological approaches used for the production of vitamins and carotenoids from microorganisms. The title provides important insights to understand the molecular mechanisms involved in microbial biosynthesis of vitamins and carotenoids. The chapters, all written by leading researchers from academia, help to put forward all the latest advancement concerning the production and applications of microbial vitamins and carotenoids. The book also provides the sustainable alternative to chemically synthesized compound and presents the wide coverage for the most promising sources of vitamins and carotenoids in food and pharmaceutical industries. This is a complete and unique resource beneficial for the scientific communities as well as food science and nutrition research students. Thoroughly explores biotechnological approaches of the production and application of microbial vitamins and carotenoids in food processing and manufacturing industries Covers the major portion of novel source and various biotechnological approaches used for the production of various types of vitamins and carotenoids from microorganisms and their applications in food industry Contains up-to-date information required for formulations of new products or protocols for enhance production of specific compounds

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Microbiology (non-medical)

5406



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: