Mechanisms of Taste Transduction / Nejlevnější knihy
Mechanisms of Taste Transduction

Kód: 06705373

Mechanisms of Taste Transduction

Autor Stephen D. Roper

Presents the topics that range from the control of food intake to the biophysical mechanisms of transduction and the design of food flavors in the food industry. This title describes the responses and organization of special senso ... celý popis

9849


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Mechanisms of Taste Transduction

Nákupem získáte 985 bodů

Anotace knihy

Presents the topics that range from the control of food intake to the biophysical mechanisms of transduction and the design of food flavors in the food industry. This title describes the responses and organization of special sensory pathways in regard to their development, morphology, composition, electrophysiological and biochemical responses.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Life sciences: general issues

9849

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: