Malting Properties of Sorghum / Nejlevnější knihy
Malting Properties of Sorghum

Kód: 02202015

Malting Properties of Sorghum

Autor Christian Abuajah

Malting Properties of Sorghum: Kilning Temperatures, Heat and Resultant Effects is a research work on the suitability of sorghum, variety ML4, for malting and brewing purposes based on its malting properties. In addition, it asses ... celý popis

1057


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Malting Properties of Sorghum

Nákupem získáte 106 bodů

Anotace knihy

Malting Properties of Sorghum: Kilning Temperatures, Heat and Resultant Effects is a research work on the suitability of sorghum, variety ML4, for malting and brewing purposes based on its malting properties. In addition, it assessed the resultant effects of heat generated at different kilning (drying) temperature regimes on the malting characteristics of the sorghum variety studied. Malting and brewing research work on sorghum (a local cereal grain) as a possible substitute for barley was brought to the fore in the late 1980s as a result of economic downturn which prompted the ban on the importation of barley-malt in Nigeria. Thus, the policy of "backward integration" and "local content" was born. As a result, every research effort in this direction was geared towards improving the application of different sorghum varieties in both the malting and brewing processes in Nigeria.

Parametry knihy

1057

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: