Kód: 02839618
A thorough introduction to the topic, including an explanation of what happens to sugar when it is heated; how to work safely with boiling sugar; how to keep sugar from seizing into a rock-hard ball; various cooking methods; and h ... celý popis
231 Kč
Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.
Nákupem získáte 23 bodů
A thorough introduction to the topic, including an explanation of what happens to sugar when it is heated; how to work safely with boiling sugar; how to keep sugar from seizing into a rock-hard ball; various cooking methods; and how to work with similar ingredients (sugar and water!) to achieve different results.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
231 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )