Magnetic Resonance in Food Science / Nejlevnější knihy
Magnetic Resonance in Food Science

Kód: 09244415

Magnetic Resonance in Food Science

Autor Francesco Capozzi

Magnetic Resonance has become an established technique to improve the understanding of food systems. Capturing contributions from a whole range of applications in food and representing the latest technical innovations, this will b ... celý popis

4904


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 9-13 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Magnetic Resonance in Food Science

Nákupem získáte 490 bodů

Anotace knihy

Magnetic Resonance has become an established technique to improve the understanding of food systems. Capturing contributions from a whole range of applications in food and representing the latest technical innovations, this will be a contemporary book on the topic. Based on a conference which has established an international reputation as the forum for advances in applications of magnetic resonance to food, the coverage will be dedicated to multiscale definition of food, quantitative NMR (qNMR), foodomics, on-line non-invasive NMR (dedicated to Brian P. Hills), quality and safety and new developments in the area. It is aimed at academics and industrialists who are committed to the utilisation of MR tools to improve our understanding of food.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Chemistry Analytical chemistry

4904

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: