LA CUINA DE LA CARXOFA / Nejlevnější knihy
LA CUINA DE LA CARXOFA

Kód: 20015125

LA CUINA DE LA CARXOFA

Autor PAU GARCIA PARAJUA

La carxofa és un dels ingredients més emblem?tics de la nostra cuina,una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesosl?any, en qu? se?n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes quevan del més b?sic a l?alta ga ... celý popis

620

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize LA CUINA DE LA CARXOFA

Nákupem získáte 62 bodů

Anotace knihy

La carxofa és un dels ingredients més emblem?tics de la nostra cuina,una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesosl?any, en qu? se?n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes quevan del més b?sic a l?alta gastronomia, totes fonamentades en aquestmateix ingredient, i també una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d?algunes elaboracions b?siques queconverteixen la carxofa en el tot terreny de la cuina catalana. Aquest llibre és el cant d?amor que les nostres carxofes necessitaven. Amb elogis de Pere Sans i Pere T?pies, i pr?leg de Juli? Guillamon

Parametry knihy

620

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: