Kód: 34889213
Frédéric Lebel est chef-sommelier de l'Hôtel de Crillon à Paris. Il a été distingué à plusieurs reprises par sa profession.
1052 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 105 bodů
Frédéric Lebel est chef-sommelier de l'Hôtel de Crillon à Paris. Il a été distingué à plusieurs reprises par sa profession.
Zařazení knihy Knihy ve francouzštině PRATIQUES Boissons Alcools
1052 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )