Jam and Jellies. Preserves, Canning and Freezing Recipes: After every section is a page for notes, Tips for the fruit recipes / Nejlevnější knihy
Jam and Jellies. Preserves, Canning and Freezing Recipes: After every section is a page for notes, Tips for the fruit recipes

Kód: 25461960

Jam and Jellies. Preserves, Canning and Freezing Recipes: After every section is a page for notes, Tips for the fruit recipes

Autor Christina Peterson

This recipe book has 36 jam recipes, 17 Jelly recipes, 11 preserve recipes, Canning and freezing recipes and Tips for making Jams, Jellies and preserves. The jams include peach, rhubarb, strawberry, mulberry, blackberry, apricot, ... celý popis

386


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Jam and Jellies. Preserves, Canning and Freezing Recipes: After every section is a page for notes, Tips for the fruit recipes

Nákupem získáte 39 bodů

Anotace knihy

This recipe book has 36 jam recipes, 17 Jelly recipes, 11 preserve recipes, Canning and freezing recipes and Tips for making Jams, Jellies and preserves. The jams include peach, rhubarb, strawberry, mulberry, blackberry, apricot, blueberry, carrot, cherry,

Parametry knihy

386



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: