Kód: 25461960
Jam and Jellies. Preserves, Canning and Freezing Recipes: After every section is a page for notes, Tips for the fruit recipes
This recipe book has 36 jam recipes, 17 Jelly recipes, 11 preserve recipes, Canning and freezing recipes and Tips for making Jams, Jellies and preserves. The jams include peach, rhubarb, strawberry, mulberry, blackberry, apricot, ... celý popis
Mohlo by se vám také líbit
Dárkový poukaz: Radost zaručena
- Darujte poukaz v libovolné hodnotě a my se postaráme o zbytek.
- Poukaz se vztahuje na celou naši nabídku.
- Elektronický poukaz vytisknete z e-mailu a můžete ihned darovat.
- Platnost poukazu je 12 měsíců od data vystavení.
Objednat dárkový poukazVíce informací
Více informací o knize Jam and Jellies. Preserves, Canning and Freezing Recipes: After every section is a page for notes, Tips for the fruit recipes
Nákupem získáte 39 bodů
Anotace knihy
This recipe book has 36 jam recipes, 17 Jelly recipes, 11 preserve recipes, Canning and freezing recipes and Tips for making Jams, Jellies and preserves. The jams include peach, rhubarb, strawberry, mulberry, blackberry, apricot, blueberry, carrot, cherry,
Parametry knihy
- Plný název: Jam and Jellies. Preserves, Canning and Freezing Recipes: After every section is a page for notes, Tips for the fruit recipes
- Autor: Christina Peterson
- Jazyk: Angličtina
- Vazba: Brožovaná
- Počet stran: 54
- EAN: 9781794430013
- ISBN: 1794430016
- ID: 25461960
- Nakladatelství: Independently Published
- Hmotnost: 149 g
- Rozměry: 279 × 216 × 3 mm
- Datum vydání: 19. January 2019