Introduction to Perturbation Methods / Nejlevnější knihy
Introduction to Perturbation Methods

Kód: 01384001

Introduction to Perturbation Methods

Autor Mark H. Holmes

The book is intended to be an introductory graduate text dealing with many of the perturbation methods currently used by applied mathematicians, scientists and engineers.§The author has based his book on a graduate course he has t ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Introduction to Perturbation Methods

Anotace knihy

The book is intended to be an introductory graduate text dealing with many of the perturbation methods currently used by applied mathematicians, scientists and engineers.§The author has based his book on a graduate course he has taught several times over the last ten years to students in applied mathematics, engineering sciences, and physics. The only prerequisite for the course is a background in differential equations. Each chapter begins with an introductory development of the topic and this usually means examples involving ordinary differential equations. The book covers traditional topics, such as boundary layers and multiple-scales. However, it also contains material arising from current research interest. This includes homogenization, slender body theory, symbolic computing, and discrete equations.

Parametry knihy


Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: