Innovative Utilization of Tomato Processing Wastes in Low Fat Products / Nejlevnější knihy
Innovative Utilization of Tomato Processing Wastes in Low Fat Products

Kód: 02201852

Innovative Utilization of Tomato Processing Wastes in Low Fat Products

Autor Mohammad Namir Al-Deen Mohammad Al-Nemr

The trend towards natural ingredients and products promoting health and well-being is likely to increase. Tomato processing wastes which remaining after the juice/pulp extraction process form 30% of the raw material, consisting of ... celý popis

1800


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Innovative Utilization of Tomato Processing Wastes in Low Fat Products

Nákupem získáte 180 bodů

Anotace knihy

The trend towards natural ingredients and products promoting health and well-being is likely to increase. Tomato processing wastes which remaining after the juice/pulp extraction process form 30% of the raw material, consisting of skin, seeds, fibrous matter embracing essential ingredients such as protein, fat, ash and dietary fibers. The aim of this work is to extract fiber rich fractions from tomato processing wastes and use it in the manufacturing of low fat products. These processes not only realize an effective nutritionally use for these wastes, but also achieve value added to the production, which increases the profitability of the factory.

Parametry knihy

1800

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: