Improvement of Cereal Quality by Genetic Engineering / Nejlevnější knihy
Improvement of Cereal Quality by Genetic Engineering

Kód: 01378276

Improvement of Cereal Quality by Genetic Engineering

Autor R. Henry, J.A. Ronalds

Covers the development of techniques for transforming cereals, the genetic engineering of cereal protein and starch quality, improving barley quality, and the regulation of cereal genetic engineering. The 20 papers comprise the pr ... celý popis

3029


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Improvement of Cereal Quality by Genetic Engineering

Nákupem získáte 303 bodů

Anotace knihy

Covers the development of techniques for transforming cereals, the genetic engineering of cereal protein and starch quality, improving barley quality, and the regulation of cereal genetic engineering. The 20 papers comprise the proceedings of a symposium i

Parametry knihy

3029

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: