Hydrothermal Technology for Nanomaterials Processing / Nejlevnější knihy
Hydrothermal Technology for Nanomaterials Processing

Kód: 01388113

Hydrothermal Technology for Nanomaterials Processing

Autor K. Byrappa, Tadafumi Adschiri

An original title, focusing on the use of hydrothermal and other pressurized solvent technologies for nanomaterials processing The book covers theory and application: principles, systems, reactions, equipment, process design and v ... celý popis

4205


Očekávaná novinka
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Hydrothermal Technology for Nanomaterials Processing

Nákupem získáte 421 bodů

Anotace knihy

An original title, focusing on the use of hydrothermal and other pressurized solvent technologies for nanomaterials processing The book covers theory and application: principles, systems, reactions, equipment, process design and various applications Written by two world-renowned experts in the area

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Technology: general issues Nanotechnology

4205

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: