History of Food in Literature / Nejlevnější knihy
History of Food in Literature

Kód: 01015394

History of Food in Literature

Autor Charlotte Boyce, Joan Fitzpatrick

When novels, plays and poems refer to food, they are often doing much more than we might think. Recent critical thinking suggests that depictions of food in literary works can help to explain the complex relationship between the b ... celý popis

1575


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize History of Food in Literature

Nákupem získáte 158 bodů

Anotace knihy

When novels, plays and poems refer to food, they are often doing much more than we might think. Recent critical thinking suggests that depictions of food in literary works can help to explain the complex relationship between the body, subjectivity and s

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Literature & literary studies Literature: history & criticism Literary studies: general

1575

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: