History Of Japanese Food / Nejlevnější knihy
History Of Japanese Food

Kód: 02002277

History Of Japanese Food

Autor Naomichi Ishige

An investigation of the food and dietary practices of the Japanese. Dividing the history of Japanese dietary life into six periods, it traces its development from the paleolithic and neolithic eras before rice was cultivated in Ja ... celý popis

5255


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize History Of Japanese Food

Nákupem získáte 526 bodů

Anotace knihy

An investigation of the food and dietary practices of the Japanese. Dividing the history of Japanese dietary life into six periods, it traces its development from the paleolithic and neolithic eras before rice was cultivated in Japan to the period between the sixth and fifteenth centuries, when a stable indigenous cuisine began to evolve.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Technology: general issues

5255

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: