Handbook on Cutting Lamb / Nejlevnější knihy
Handbook on Cutting Lamb

Kód: 17819609

Handbook on Cutting Lamb

Autor Dr David Powers

The Handbook on Cutting Lamb is a piece of literary history in the fields of food preparation and military chronicles. This guide was prepared for the U.S. Army in a time before MREs, self-serve meals, and fully catered dining fac ... celý popis

304


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Handbook on Cutting Lamb

Nákupem získáte 30 bodů

Anotace knihy

The Handbook on Cutting Lamb is a piece of literary history in the fields of food preparation and military chronicles. This guide was prepared for the U.S. Army in a time before MREs, self-serve meals, and fully catered dining facilities. This book was wri

Parametry knihy

304



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: