Handbook of Olfaction and Gustation / Nejlevnější knihy
Handbook of Olfaction and Gustation

Kód: 06785510

Handbook of Olfaction and Gustation

Autor Richard L. Doty

Offers a collection of basic, clinical, and applied knowledge on the chemical senses ever compiled in one volume, this title encompass developments in various fields of chemosensory science, particularly the most recent advances i ... celý popis

8068


Očekávaná novinka
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Handbook of Olfaction and Gustation

Nákupem získáte 807 bodů

Anotace knihy

Offers a collection of basic, clinical, and applied knowledge on the chemical senses ever compiled in one volume, this title encompass developments in various fields of chemosensory science, particularly the most recent advances in neurobiology, neuroscience, molecular biology, and modern functional imaging techniques.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Zoology & animal sciences

8068



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: