Handbook of Hydrocolloids / Nejlevnější knihy
Handbook of Hydrocolloids

Kód: 06694553

Handbook of Hydrocolloids

Autor Peter A. Williams

Suitable for technicians responsible for selecting the correct hydrocolloids for their product requirements, this handbook covers the major hydrocolloids used in the food industry. It presents twenty hydrocolloids used in foods co ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Handbook of Hydrocolloids

Anotace knihy

Suitable for technicians responsible for selecting the correct hydrocolloids for their product requirements, this handbook covers the major hydrocolloids used in the food industry. It presents twenty hydrocolloids used in foods covering their use in food processing and technical data to maximize process efficiency and end product quality.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: