Gums and Stabilisers for the Food Industry 14 / Nejlevnější knihy
Gums and Stabilisers for the Food Industry 14

Kód: 04740337

Gums and Stabilisers for the Food Industry 14

The science and technology of hydrocolloids used in food and related systems has seen many new developments and advances over recent years. This book presents the latest research from leading experts in the field. Some of the topi ... celý popis

4904


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Gums and Stabilisers for the Food Industry 14

Nákupem získáte 490 bodů

Anotace knihy

The science and technology of hydrocolloids used in food and related systems has seen many new developments and advances over recent years. This book presents the latest research from leading experts in the field. Some of the topics covered within this book include biochemical characterisation, the use of antibodies, immunostaining and enzyme hydrolysis, chemical and physicochemical characterization, engineering food microstructure, the role of biopolymers in the formation of emulsions and foams, hydrocolloids and health aspects. This book will be a useful reference for researchers and other professionals in industry and academia, particularly those involved directly with food science.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Chemistry Physical chemistry

4904

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: