Future Proteins / Nejlevnější knihy
Future Proteins

Kód: 42049804

Future Proteins

Autor Brijesh Tiwari, Laura E Healy

Future Proteins: Sources, Processing, Applications and the Bioeconomy presents sources of alternative proteins and novel processing technologies associated with these new proteins including their vast food and non-food application ... celý popis

5406

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Future Proteins

Nákupem získáte 541 bodů

Anotace knihy

Future Proteins: Sources, Processing, Applications and the Bioeconomy presents sources of alternative proteins and novel processing technologies associated with these new proteins including their vast food and non-food applications, and their contribution in the circular economy that ties them all together. Broken into three sections, chapters focus on alternative proteins including cereals, legumes and pulses, fungi, seafoods, insects, and others before assessing novel production technologies and alternative protein applications. Through the use of content features, specifically definitions, case studies, recent developments, data, and methods, this reference assists readers in understanding how to apply current knowledge and techniques to their research. Future Proteins: Sources, Processing, Applications and the Bioeconomy is intended for any stakeholders involved in the alternative protein industry as it provides a clear and comprehensive review of the industry, and will be of interest to food scientists, technologists, and food industry personnel, as well as academics and graduate students researching this and related topics. Discusses the various industrial applications of the proposed proteins, from powdered algal for the nutraceuticals market to insect pastas and bacterial-protein flour Provides a comprehensive overview of recent advances on the identification of potentially important compounds in these alternative proteins Outlines advances in proteins characterization, processing, and purification techniques Focuses on biologically active proteins and their beneficial impact on humans Addresses implications for legislation in the area of putting forward novel foods will be discussed

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming

5406

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: