Fundamentals of Cheese Science / Nejlevnější knihy
Fundamentals of Cheese Science

Kód: 02862357

Fundamentals of Cheese Science

Autor P. F. Fox, Timothy P. Guinee, Timothy M. Cogan, Dr. Paul L. H. McSweeney

This book provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. The book's updated 22 chapters cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coa ... celý popis

7468


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Fundamentals of Cheese Science

Nákupem získáte 747 bodů

Anotace knihy

This book provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. The book's updated 22 chapters cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, the flavor and rheology of cheese, processed cheese, cheese as a food ingredient, public health and nutritional aspects of cheese, and various methods used for the analysis of cheese. The book contains copious references to other texts and review articles. §

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Microbiology (non-medical)

7468

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: