Food and War in Twentieth Century Europe / Nejlevnější knihy
Food and War in Twentieth Century Europe

Kód: 04782424

Food and War in Twentieth Century Europe

Autor Ina Zweiniger-Bargielowska, Rachel Duffett, Alain Drouard

Wars cannot be fought and sustained without food and this unique collection explores the impact of war on food production, allocation and consumption in Europe in the Twentieth Century. A comparative perspective which incorporates ... celý popis

5755


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Food and War in Twentieth Century Europe

Nákupem získáte 576 bodů

Anotace knihy

Wars cannot be fought and sustained without food and this unique collection explores the impact of war on food production, allocation and consumption in Europe in the Twentieth Century. A comparative perspective which incorporates belligerent, occupied and neutral countries provides new insights into the relationship between food and war. The analysis ranges from military provisioning and systems of food rationing to civilians' survival strategies and the role of war in stimulating innovation and modernization.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Society & social sciences Society & culture: general Social issues & processes

5755

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: