Food and Foodways in Italy from 1861 to the Present / Nejlevnější knihy
Food and Foodways in Italy from 1861 to the Present

Kód: 09387379

Food and Foodways in Italy from 1861 to the Present

Autor Emanuela Scarpellini

Eating may be one of the most basic and universal human experiences, but it exhibits a kaleidoscopic variety across time and place not only do we not eat the same things, but the related technologies, rituals, and even the timing ... celý popis

1681


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 14-18 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Food and Foodways in Italy from 1861 to the Present

Nákupem získáte 168 bodů

Anotace knihy

Eating may be one of the most basic and universal human experiences, but it exhibits a kaleidoscopic variety across time and place not only do we not eat the same things, but the related technologies, rituals, and even the timing are in constant flux. In this lively and highly unorthodox history, acclaimed scholar Emanuela Scarpellini paints a fresco of the Italian nation by looking at its storied relationship to food. Combining historical analysis, literary excursions, and a variety of other novel techniques, Scarpellini meticulously details seven Italian meals that actually took place, and in the process offers a dazzling new perspective on the nation's history and culture.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Humanities History History: specific events & topics

1681

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: