EVOLUTION (ESP-ING): NUEVAS TECNICAS E INGREDIENTES PARA LA PASTELERIA ACTUAL / Nejlevnější knihy
EVOLUTION (ESP-ING): NUEVAS TECNICAS E INGREDIENTES PARA LA PASTELERIA ACTUAL

Kód: 36117417

EVOLUTION (ESP-ING): NUEVAS TECNICAS E INGREDIENTES PARA LA PASTELERIA ACTUAL

Autor PUIGVERT, JORDI

1350


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 4-6 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize EVOLUTION (ESP-ING): NUEVAS TECNICAS E INGREDIENTES PARA LA PASTELERIA ACTUAL

Nákupem získáte 135 bodů

Parametry knihy

1350

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: