Encyclopedia of Food: Kitchen and Culinary Terminology / Nejlevnější knihy
Encyclopedia of Food: Kitchen and Culinary Terminology

Kód: 17229364

Encyclopedia of Food: Kitchen and Culinary Terminology

Autor John Andrew Schlederer

This book details kitchen and culinary terminology. Cooking terms and various methods of food preparation are detailed in this book.

435


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Encyclopedia of Food: Kitchen and Culinary Terminology

Nákupem získáte 44 bodů

Anotace knihy

This book details kitchen and culinary terminology. Cooking terms and various methods of food preparation are detailed in this book.

Parametry knihy

435

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: