Encyclopedia of Fermented Fresh Milk Products / Nejlevnější knihy
Encyclopedia of Fermented Fresh Milk Products

Kód: 04079140

Encyclopedia of Fermented Fresh Milk Products

Autor Joseph A., Kurmann

This wide-ranging encyclopedia presents an international survey of fermented fresh milk and related products. 400 entries cover traditional and non-traditional fermented fresh milk, cream, buttermilk, and whey mroducts. Special em ... celý popis

6578


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 14-18 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Encyclopedia of Fermented Fresh Milk Products

Nákupem získáte 658 bodů

Anotace knihy

This wide-ranging encyclopedia presents an international survey of fermented fresh milk and related products. 400 entries cover traditional and non-traditional fermented fresh milk, cream, buttermilk, and whey mroducts. Special emphasis is given to products with a "healthy" image. m

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6578



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: