Kód: 04079140
This wide-ranging encyclopedia presents an international survey of fermented fresh milk and related products. 400 entries cover traditional and non-traditional fermented fresh milk, cream, buttermilk, and whey mroducts. Special em ... celý popis
6578 Kč
Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.
Nákupem získáte 658 bodů
This wide-ranging encyclopedia presents an international survey of fermented fresh milk and related products. 400 entries cover traditional and non-traditional fermented fresh milk, cream, buttermilk, and whey mroducts. Special emphasis is given to products with a "healthy" image. m
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
6578 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )