El sazón de la cocina dominicana: Glosario fotógrafico de hierbas y sazones dominicanos / Nejlevnější knihy
El sazón de la cocina dominicana: Glosario fotógrafico de hierbas y sazones dominicanos

Kód: 17181655

El sazón de la cocina dominicana: Glosario fotógrafico de hierbas y sazones dominicanos

Autor Arturo Feliz-Camilo

La cocina tradicional dominicana es una cocina de balances y contra-balances. Es una cocina que a pesar de ser artesanal y muchas veces rudimentaria, de una forma sorprendente alcanza lo que en la cocina de alto nivel se asemeja m ... celý popis

445


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize El sazón de la cocina dominicana: Glosario fotógrafico de hierbas y sazones dominicanos

Nákupem získáte 45 bodů

Anotace knihy

La cocina tradicional dominicana es una cocina de balances y contra-balances. Es una cocina que a pesar de ser artesanal y muchas veces rudimentaria, de una forma sorprendente alcanza lo que en la cocina de alto nivel se asemeja m s a la perfecci n: es com

Parametry knihy

445

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: