Ein Geruch von verbrannten Federn. Een Geur van verbrande Veren / Nejlevnější knihy
Ein Geruch von verbrannten Federn. Een Geur van verbrande Veren

Kód: 33343945

Ein Geruch von verbrannten Federn. Een Geur van verbrande Veren

Autor Gerrit Kouwenaar

-Ein Honigduft, erhaben,/verbitterte die Blumen-, so der Anfang eines der meistzitierten Gedichte von Martinus Nijhoff, dem wohl bedeutendsten niederländischen Dichter der Zwischenkriegszeit. Die -törichten Bienen- in seiner Parab ... celý popis

772

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Ein Geruch von verbrannten Federn. Een Geur van verbrande Veren

Nákupem získáte 77 bodů

Anotace knihy

-Ein Honigduft, erhaben,/verbitterte die Blumen-, so der Anfang eines der meistzitierten Gedichte von Martinus Nijhoff, dem wohl bedeutendsten niederländischen Dichter der Zwischenkriegszeit. Die -törichten Bienen- in seiner Parabel sehnen sich nach der Transzendenz. Sie verlassen ihre irdischen Gärten und finden im eiskalten -Azur- den Tod. Seitdem steht der Ausdruck -een geur van hoger honing- im niederländischen Sprachgebrauch für jegliche Form des Eskapismus.

Parametry knihy

772



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: