Effect of Water Salinity on Female Scylla olivacea in Captivity / Nejlevnější knihy
Effect of Water Salinity on Female Scylla olivacea in Captivity

Kód: 15629428

Effect of Water Salinity on Female Scylla olivacea in Captivity

Autor Amin Safwan Adnan, Nadirah Musa, Mhd Ikhwanuddin

The present study was conducted to determine the effect of water salinity on ovarian maturation and the level of reproductive steroid hormone 17 beta-estradiol via morphological observation, histological assessment and through Enz ... celý popis

790


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Effect of Water Salinity on Female Scylla olivacea in Captivity

Nákupem získáte 79 bodů

Anotace knihy

The present study was conducted to determine the effect of water salinity on ovarian maturation and the level of reproductive steroid hormone 17 beta-estradiol via morphological observation, histological assessment and through Enzyme-Linked ImmunoSorbent Assay (ELISA) analysis on female orange mud crab, Scylla olivacea in captivity. In fact, this is the first report investigating the effect of water salinity on S. olivacea broodstocks. Based on the morphological, histological and ELISA analysis, 20 ppt was the best identified salinity compared to the other two salinities (10 ppt and 30 ppt). This report revealed that salinity does play important roles in ovarian maturation of mud crab, however for 17 beta-estradiol, the result shown non-significant difference. We suggest that 20 ppt was the best salinity treatment for S. olivacea culture in captivity for future use.

Parametry knihy

790

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: