Dietary Reference Intakes for Energy, Carbohydrate, Fiber, Fat, Fatty Acids, Cholesterol, Protein, and Amino Acids (Macronutrients) / Nejlevnější knihy
Dietary Reference Intakes for Energy, Carbohydrate, Fiber, Fat, Fatty Acids, Cholesterol, Protein, and Amino Acids (Macronutrients)

Kód: 04577722

Dietary Reference Intakes for Energy, Carbohydrate, Fiber, Fat, Fatty Acids, Cholesterol, Protein, and Amino Acids (Macronutrients)

Autor A Report of the Panel on Macronutrients, Subcommittees on Upper Reference Levels of Nutrients and Interpretation and Uses of Dietary Reference Intakes

Responding to the expansion of scientific knowledge about the roles of nutrients in human health, the Institute of Medicine has developed a new approach to establish Recommended Dietary Allowances (RDAs) and other nutrient referen ... celý popis

3264

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Dietary Reference Intakes for Energy, Carbohydrate, Fiber, Fat, Fatty Acids, Cholesterol, Protein, and Amino Acids (Macronutrients)

Nákupem získáte 326 bodů

Anotace knihy

Responding to the expansion of scientific knowledge about the roles of nutrients in human health, the Institute of Medicine has developed a new approach to establish Recommended Dietary Allowances (RDAs) and other nutrient reference values. The new title for these values Dietary Reference Intakes (DRIs), is the inclusive name being given to this new approach. These are quantitative estimates of nutrient intakes applicable to healthy individuals in the United States and Canada. This new book is part of a series of books presenting dietary reference values for the intakes of nutrients. It establishes recommendations for energy, carbohydrate, fiber, fat, fatty acids, cholesterol, protein, and amino acids. This book presents new approaches and findings which include the following: the establishment of Estimated Energy Requirements at four levels of energy expenditure; recommendations for levels of physical activity to decrease risk of chronic disease; the establishment of RDAs for dietary carbohydrate and protein; the development of the definitions of Dietary Fiber, Functional Fiber, and Total Fiber; the establishment of Adequate Intakes (AI) for Total Fiber; the establishment of AIs for linolenic and a-linolenic acids; Acceptable Macronutrient Distribution Ranges as a percent of energy intake for fat, carbohydrate, linolenic and a-linolenic acids, and protein; and research recommendations for information needed to advance understanding of macronutrient requirements and the adverse effects associated with intake of higher amounts. Also detailed are recommendations for both physical activity and energy expenditure to maintain health and decrease the risk of disease.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

3264

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: